Tuesday, 20 October 2020, 06:24:50
Visits: 415 (773978)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Programul de promovare a tinerilor cercetatori editia a VIII-a, TL - 15 mai 2008...

« назад

Programul de promovare a tinerilor cercetatori editia a VIII-a, TL - 15 mai 2008


Asociatia Lumen in colaborare cu Editura Lumen desfasoara cea de a VIII-a editie a Programului de promovare a tinerilor cercetatori sub forma unei selectii nationale de lucrari stiintifice in domeniile social- umaniste, educationale, drept, filosofie, psihologie, teologie, stiintele comunicarii, stiinte politice, marketing, management, stiinte economice administratie, literatura, lingvistica, istorie, studii europene, teoria artei, etc.

Vor fi acceptate lucrarile cu un evident caracter stiintific in unul din domeniile mentionate, sau intrunul conex cu acestea. Lucrarile vor fi evaluate de catre redactorii si referentii Editurii Lumen in sistem Peer revue. Vor fi apreciate caracterul de noutate al temei, concizia, precizia si calitatea redactarii, aparatul critic, bibliografia, interesul fata de tema. Materialele pentru selectie vor fi insotite de un Curriculum vitae al autorului si se vor trimite pe adresa: office@edituralumen.com, sau edituralumen@gmail.com.

Lucrarile selectate vor fi publicate prin Editura Lumen fie in volume individuale, fie in volume colective in functie de dimensiunile materialului propus spre publicare si impactul stiintific si de piata al acestuia. Sunt acceptate spre publicare teze de doctorat, referate sustinute in cadrul doctoratului, referate si teme de cercetare originale sustinute la universitati din tara sau strainatate, disertatii de master, lucrari de diploma care denota caracter stiintific si inovativ, alte studii si cercetari. Acest Program are caracterul unei selectii nationale fiind evaluate in ordinea sosirii acestora.

Materialele pot fi trimise in limba romana, engleza, franceza. Pentru materialele in orice alta limba decat acestea este necesara o prezentare detaliata inclusiv cuprinsul si rezumatul in limba engleza sau romana.

Incepand de la a VI-a editie tinerii cercetatori din Republica Moldova, sau de la universitati din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, Canada sunt de asemenea acceptati in Program si incurajati sa trimita materiale. Autorii care au trecut de o selectie anterioara din cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori sunt considerati acceptati pentru publicari ulterioare in termen de 5 ani, in aceleasi conditii din contractul editorial anterior fara a mai fi necesar sa treaca printr-o noua selectie.

Termenul limita de depunere a materialelor este 15 mai 2008.

Informatii suplimentare le puteti gasi pe adresa: www.edituralumen.com, www.edituralumen.ro, sau puteti formula intrebari pe adresa edituralumen@gmail.com.

   

   10.04.2008

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design