Sunday, 06 December 2020, 01:33:39
Visits: 45 (790521)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Initiativa Central Europeana anunta concurs de programe...

« назад

Initiativa Central Europeana anunta concurs de programe

Fiind tara membra a Initiativei Central Europane (ICE), comunitatea stiintifica din Republica Moldova are posibilitatea de a participa la diverse programe organizate sub egida acestui angajament regional si beneficiaza de mecanismul ICE de schimb de experienta Know-How Exchange Programme (KEP).

Programul KEP are drept obiectiv facilitarea transferului de experienta in procesul integrarii Europene a Moldovei, Ucrainei si Tarilor din Balcanii Occidentali din partea statelor membre UE, prin initierea de proiecte comune. Proiectele pot fi lansate atit de institutii publice cit si de institutii obstesti si private.

Contributia ICE la implementarea proiectelor poate fi in proportie de maxim 50% din costul total al proiectului, urmind a fi completat din alte surse financiare, plafonul maxim fiind de 40.000 Euro.

Procedura de lansare este urmatoarea:
* Elaborarea conceptului proiectului ce tine de urmatoarele domenii (agricultura, sursele de energie renovabila, protectia mediului, dezvoltare durabila). Detalii
* Completarea unui formular tip, care poate fi descarcat aici
* Transmiterea formularului in adresa Directiei Integrare Europeana si Cooperare Internationala a A.S.M. (contacte la tel/fax 54 29 50, euroint@asm.md),
* DIECI va transmite formularul catre Secretariatul de Proiecte al ICE, in vederea evaluarii si aprobarii finantarii proiectului.

Pentru detalii vizitati site-ul: www.ceinet.org, rubrica CEI Know-How Exchange Programme.

Preluat - www.asm.md

   

   31.05.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design