Saturday, 24 October 2020, 11:32:43
Visits: 376 (775481)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Conferinta Stiintifica Internationala cu tema ''Modalitati de eficientizare a managementului in conditiile economiei concurentiale'', TL - 30 aprilie 2007...

« назад

Conferinta Stiintifica Internationala cu tema ''Modalitati de eficientizare a managementului in conditiile economiei concurentiale'', TL - 30 aprilie 2007

Facultatea Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Stat din Moldova (USM), in perioada 5 6 octombrie 2007 organizeaza Conferinta Stiintifica Internationala cu tema Modalitati de eficientizare a managementului in conditiile economiei concurentiale.

Lucrarile conferintei se vor desfasura in plen si in cadrul urmatoarelor sectiuni:
Sectiunea I: Forme si structuri organizatorice;
Sectiunea II: Metode si tehnici in managementul modern;
Sectiunea III: Decizii de management si gestiunea riscurilor in afaceri;
Sectiunea IV: Managerul si resursele umane;
Sectiunea V: Integrarea europeana si businessul international;

Manifestarea va avea loc la Chisinau, in incinta Institutului Muncii (str. Zimbrului 10) si va cuprinde prezentarea de lucrari in plen si pe sectiuni, urmate de dezbateri.
Materialele conferintei vor fi publicate.

Pentru inregistrare, este necesar sa depuneti sau sa trimiteti informatia despre Dumneavoastra (conform formularului de inregistrare a participantului), titlul articolului stiintific propus cu datele personale despre autor (numele, prenumele, gradul stiintific si didactic), precum si sectiunea la care intentionati a Va inscrie, pana in data de 30 aprilie 2007 nemijlocit la catedra Management (MD 2009 or. Chisinau, str. A. Mateevici 60, Blocul Central, biroul 308) sau la una dintre adresele e-mail: cat_management@mail.ru sau cat_management@usm.md. Telefonul de contact: 577711.
Tezele comunicarilor urmeaza a fi prezentate pana la data de 1 iulie 2007.
Termenul limita de trimitere a articolelor stiintifice in forma finala pentru publicare este de 5 septembrie 2007.

Un participant se poate inscrie numai cu o singura lucrare.

Conditiile de participare: taxa de participare - nu se va percepe; cheltuielile de transport si cazare - vor fi acoperite de participanti.

Detalii aici.

   

   21.03.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design