Saturday, 24 October 2020, 11:58:25
Visits: 377 (775482)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Selectie pentru publicare a lucrarilor stiintifice ale tinerilor cercetatori, TL - 15 aprilie 2007...

« назад

Selectie pentru publicare a lucrarilor stiintifice ale tinerilor cercetatori, TL - 15 aprilie 2007

Asociatia Lumen in parteriat cu Editura Lumen, Lumen Media, Top Lux, si Euromarket.ro organizeaza cea de a VI-a selectie nationala de lucrari stiintifice realizate de tineri cercetatori in domeniile: asistenta sociala, sociologie, politologie, psihologie, filosofie, stiinte juridice, stiinte economice, lingvistica, literatura, jurnalism si teologie.

Selectia se desfasoara in perioada 1 martie - 15 aprilie 2007, iar evaluarea se realizeaza in ordinea primirii materialelor. Lucrarile selectionate vor fi publicate in volume individuale sau colective.

Pot fi trimise spre publicare lucrari cu caracter stiintific, care au fost prezentate sau propuse ca teze de doctorat, lucrari la simpozioane, referate sustinute in cadrul doctoratului, referate si teme de cercetare originale, lucrari de disertatie si de licenta cu un pronuntat caracter stiintific, sustinute la universitati din tara si din strainatate etc.

Lucrarile se pot trimite in fisier Word pe adresele de e-mail ale redactiei: lumenasociatialumen.ro, officeedituralumen.com.

Tinerii cercetatori din Republica Moldova, studenti, masteranzi sau doctoranzi la universitati din strainatate, sunt asteptati sa participe la aceasta selectie.

Sursa - eurodesk_info.

   

   6.03.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design