Sunday, 06 December 2020, 12:34:28
Visits: 26 (790502)
home mail search login
MoldovaDOC subscription

Simpozion international ''Integrarea stiintei si educatiei ca factor-cheie pentru construirea unei societati bazate pe cunostinte''...

« назад

Simpozion international ''Integrarea stiintei si educatiei ca factor-cheie pentru construirea unei societati bazate pe cunostinte''

Intre 30 mai si 2 iunie 2007 la Kiev va avea loc simpozionul international "Integrarea stiintei si educatiei ca factor-cheie pentru construirea unei societati bazate pe cunostinte". El este axat pe revizuirea experientelor nationale si internationale privind integrarea stiintei si educatiei ca o conditie a edificarii societatii bazate pe cunostinte.
Principelale subiecte de discutie vor fi:
1. Integrarea stiintei si educatiei: evolutia conceptuala in contextul societatii bazate pe cunostinte.
2. Revizuirea contributiilor stiintei, in special al Academiei, in fortificarea bazei stiintifice ale educatiei.
3. Dezvoltari tehnologice avansate in scopuri educative si posibilitati de utilizare a lor pentru a ridica calitatea si a fortifica inovarea in educatie.
4. Rolul Asociatiei internationale ale Academiilor de Stiinta si a altor organizatii internationale in elaborarea si difuzarea contributiilor avansate la integrarea stiintei si educatiei etc.

Participantii invitati vor fi presedintii Academiilor de Stiinte care sint membrii IAAS si rectorii universitatilor principale din Europa Centrala si de Est; reprezentantii oficiilor de putere legislativa si executiva din tarile interesate; reprezentantii UNESCO, ROSTE, Asociatiei europene pentru Promovare S &T si alte organizatii internationale; cercetatori si specialisti, oficialii de virf din UE, Europa Centrala si de Est; cercetatori ai HEE, Academie si sectoare din domeniul stiintific, rectori ale universitatilor de pe teritoriul NIS.

Limbile vorbite la conferinta: Ucraineana, Rusa, Engleza.
Taxa de inregistrare- 30 euro.
Aplicarea pentru participare si extrase din raport (2-3 pagini tiparite) trebuie trimise pana pe 15 martie 2007, prin e-mail sau adresa de mai jos.
Adresa: Centru STEPS ale NAS Ucraina, 60 Bulevardul Sevcenco, 01032, Kiev-32, Ucraina E-mail: steps@nas.gov.ua, olgakrasovska@mail.ru, mailto:steps2007@ukr.net

Sursa - www.almamater.md

   

   22.02.2007

« назад

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design