Duminica, 20 octombrie 2019, 01:28:12
Vizite: 9 (676083)
home mail search login
Abonare la MoldovaDOC
 

Rezultate

Experienta Estona in gestionarea cercetarii si in mobilitatea itersectoriala va fi prezentata tinerilor cercetatori din Moldova si poate servi drept imbold in reorganizarea calitativa a carierei profesionale si poate facilita integrarea sistemului de educatie superioara a Moldovei in spatiul European.

Rezultatele sondajului, parerile participanilor la cursul intensiv de instruire si pozitiile expertilor vor fi prezentate intr-un raport final in care vor fi incluse recomandari legate de imbunatatirea curriculei de studii in ceia ce priveste gestionarea cercetarilor si a mobilitatii intersectoriale. Raportul final va fi adus la cunostinta celor mai importanti actori ai sectorului de Cercetare si Dezvoltare din Moldova: Academia de Stiinte a Moldovei, Ministerul Educatiei si Tineretului, s.a.

Raportul va fi utilizat in calitate de punct de plecare in dialogul dintre tinerii cercetatori din Moldova (inclusiv doctoranzii) si Universitatile, institutiile de cercetare, structurile industriale orientate spre inovari, dialog care speram sa faciliteze dezvoltarea profesionala a angajatilor si edificarea in Moldova a unei societati bazate pe cunoastere.


New Zeland meds


     Powered by Zet-Design