Samedi, 5 decembre 2020, 08:49:26
Visiteurs: 362 (790440)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Simpozionul subregional ''Instruirea si perfectionarea in domeniul proprietatii intelectuale'', Chisinau, 26-28 martie 2008...

« derriиre

Simpozionul subregional ''Instruirea si perfectionarea in domeniul proprietatii intelectuale'', Chisinau, 26-28 martie 2008


Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (OMPI), in colaborare cu Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) si Ministerul Educatiei si Tineretului din Republica Moldova, organizeaza in perioada 26-28 martie curent, la Chisinau, Simpozionul subregional cu genericul „Instruirea si perfectionarea in domeniul proprietatii intelectuale”. Lucrarile seminarului se vor desfasura in sala de conferinte a Palatului Republicii, cu incepere de la orele 9.30.

Simpozionul are drept scop promovarea celor mai bune practici de instruire si educatie in domeniul proprietatii intelectuale, a metodologiei de elaborare a curriculei universitare si a programelor de studii in domeniu pentru diferite niveluri de invatamant.

Reuniunea este destinata in special profesorilor si lectorilor din cadrul universitatilor si altor institutii de invatamant superior din republica si din regiune, doctoranzilor si studentilor facultatilor de profil, precum si reprezentantilor in proprietate industriala. Astfel, vor participa profesori, lectori, doctoranzi si studenti de la cca 25 de colegii, universitati si academii din republica.

Participantii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu activitatea Academiei Internationale a Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale si de a realiza un schimb de experienta cu lectori-practicieni din Belarus, Lituania, Romania, Rusia si Ucraina.

Descarca programul simpozionului aici.

Sursa - www.agepi.md

   

   25.03.2008

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design