Samedi, 23 janvier 2021, 10:59:23
Visiteurs: 211 (806042)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Saptamana Centrului Stiintifico-Tehnologic din Ucraina in Republica Moldova, 28 mai 2 iunie 2007...

« derriиre

Saptamana Centrului Stiintifico-Tehnologic din Ucraina in Republica Moldova, 28 mai 2 iunie 2007

In perioada 28 mai 2 iunie 2007 Academia de Stiinte din Moldova va fi gazda si organizatorul mai multor evenimente cu genericul Centrul Stiintifico-Tehnologic din Ucraina deschide usile pentru stiinta din Republica Moldova. Aceste manifestari vin sa completeze sirul de activitati desfasutare in ultimii ani de catre A.S.M., care isi propun drept scop sporirea rolului stiintei si inovarii in societate, deschiderea acesteia catre Comunitatea Europeana si internationala. Cercetarea nu cunoaste hotare si apropie oamenii de stiinta din intreaga lume.

Sirul de manifestari va demara cu vizita reprezentantilor partilor finantatoare in mai multe institutii de cercetare, laboratoare de performanta de la Universitatea de Stat si Universitatea Tehnica.

In zilele de 30-31 mai in Sala Azurie a A.S.M. va avea loc un Workshop si o Expozitie a celor mai valoroase realizari ale oamenilor de stiinta din R.M. si Ucraina.

Expozitia din 31 mai pe parcursul intregii zile va fi vizitata de catre cercetatori, studenti, reprezentanti ai businessului mic si mijlociu, cointeresati in preluarea rezultatelor stiintei.

Pentru prima data in Republica Moldova Centrul Stiintifico-Tehnologic din Ucraina organizeaza joi, la 31 mai 2007, in localul hotelului Leo Grand sedinta Consiliului sau de Administrare, a 24-a la numar, la care vor participa inalte oficialitati, ambasadori si diplomati locali si internationali. In cadrul acestei sedinte va fi analizata activitatea STCU pe parcursul ultimilor sase luni, vor fi trasate sarcinile de perspectiva si aprobate noi proiecte de finantare. Este un eveniment de exceptie pentru sfera stiintei si inovarii, o apreceiere oferita cercetarii din Republica Moldova, o recunostinta pentru aderarea la aceasta organizatie, pentru acreditarea diplomatica pe teritoriul republicii. Oficiul din Republica Moldova al Centrului Stiintifico-Tehnologic din Ucraina incurajeaza participarea cercetatorilor stiintifici din organizatiile guvernamentale, nonguvernamentale, businessul privat la competitie si faciliteaza procesul de promovare al proiectelor prin oferirea consultantei de rigoare.

Informatii suplimentare:
1, Stefan cel Mare Ave.
MD 2001, Chisinau, Republic of Moldova
Tel ./fax: (+ 373 22) 54 69 33
Mob. tel.: (+ 373) 691 72 668
E-mail: alfreda.rosca@stcu.int
Web. page: www.stcu.int

Sursa - www.asm.md

   

   22.05.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design