Dimanche, 25 octobre 2020, 12:10:18
Visiteurs: 0 (775482)
home mail search login
MoldovaDOC abonnement

Deciziile sedintei CSSDT din 1 februarie 2007...

« derriиre

Deciziile sedintei CSSDT din 1 februarie 2007

In ziua de 1 februarie s-a intrunit in sedinta Consiliul Suprem pentru Stiinta si Dezvoltare Tehnologica (CSSDT) al A.S.M. Programul de lucru in mare parte a fost axat pe pregatirea catre Asambleea Academiei de Stiinte a Moldovei, care va avea loc la 15 februarie curent, dar au fost discutate si probleme de alt ordin.

CSSDT a aprobat Lista proiectelor de transfer tehnologic pentru anii 2007-2008 si anuntarea unui concurs repetat pentru aceasta perioada, tema exspusa de dr. Veaceslav Afanasiev, directorul Agentiei pentru inovare si transfer tehnologic a A.S.M.

In incheiere Consiliul Suprem pentru Stiinta si Dezvoltare Tehnologica a aprobat rezultatele concursurilor de creatie Cu privire la decernarea Premiilor Academiei de Stiinte pentru lucrarile stiintifice, Cu privire la decernarea Premiilor Academiei de Stiinte pentru lucrarile stiintifice ale tinerilor cercetatori, Cu privire la decernarea Premiului pentru jurnalisti Pirghia lui Arhimede pentru anul 2006, care vor fi date ulterior publicitatii.

Deasemena au fost inmanate premiile pentru cele mai bune lucrari prezentate in cadrul celor trei sectii ale Converintei Internationale a Tinerilor Cercetatori, editia IV, care a avut loc in data de 10 noiembrie 2006. Un material suplimentar despre decernarea acestui premiu va aparea in curins pe pagina veb a ATCM "PRO-Stiinta".

   

   2.02.2007

« derriиre

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design