Sunday, 06 December 2020, 12:55:10
Visits: 33 (790509)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Invitatie la masa rotunda ''Sectorul de cercetare-dezvoltare-inovare si competitivitatea economiei moldovenesti'', 24 iunie 2008...

« back

Invitatie la masa rotunda ''Sectorul de cercetare-dezvoltare-inovare si competitivitatea economiei moldovenesti'', 24 iunie 2008


Avem deosebita placere de a Va invita la masa rotunda „Sectorul de cercetare-dezvoltare-inovare si competitivitatea economiei moldovenesti”, organizata de Centrului Analitic Independent EXPERT-GRUP. In cadrul acestei mese rotunde va fi prezentat un document analitic cu aceeasi denumire, executat la comanda EXPERT-GRUP de catre domnul Valeriu Ciorba, presedintele Asociatiei Tinerilor Cercetatori din Moldova Pro-Stiinta.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 iunie 2008, cu incepere de la ora 10:00 in sala de conferinte a hotelului Jazz (Chisinau, str. Vlaicu Parcalab, 72).

Studiul este realizat in cadrul proiectului „Avansarea cercetarii economice in Republica Moldova”, implementat de EXPERT-GRUP, cu sprijinul financiar al Institutului pentru o Societate Deschisa (OSI), Budapesta, Ungaria. Raportul isi propune sa analizeze care este progresul Republicii Moldova spre economia cunoasterii si reflecta dezvoltarea sectorului de cercetare-dezvoltare-inovare din Republica Moldova pe parcursul ultimilor ani. Fiind un document de analiza a politicilor, lucrarea pune in discutie aspectele-cheie ale politicii de cercetare, dezvoltare si inovare in Republica Moldova si evidentiaza unele probleme cu care se confrunta sectorul dat.

Varianta finala a studiului va fi disponibila incepand cu ziua de vineri, 20 iunie, 2008.

   

   20.06.2008

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design