Monday, 30 November 2020, 01:52:53
Visits: 320 (788423)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Conferinta Internationala BIT+ ''Tehnologii Informationale - 2008'', TL - 17 martie 2008...

« back

Conferinta Internationala BIT+ ''Tehnologii Informationale - 2008'', TL - 17 martie 2008


Editia a VIII-a a Conferintei BIT+ “Tehnologii Informationale-2008" avind Motto-ul "Servicii electronice pentru toti!" este structurata in 3 sectii de baza:
» Tehnologii Informationale in Administrarea Publica (e-government),
» Tehnologii Informationale in societate (e-society);
» Tehnologii Informationale in Stiinta (e-science).

Comitetele de program a conferintei va invita sa participaţi la lucrarile celei de a VIII-a editii a Conferintei.

Cerinte pentru lucrari.
Lucrarile (4-6 pagini) sunt binevenite pe adresa electronica cereri_participare@bitplus.md . Lucrarile vor fi evaluate de catre comitetul de program. Lucrarile selectate vor fi publicate in colectia de abstracte a conferintei. Lucrarile acceptate vor fi prezentate de catre unul din autori in cadrul lucrarilor conferintei. Culegerea abstractelor v-a include doar lucrarile participantilor înregistrati la conferinta. Fiecare participant poate fi coauthor la cel mult 3 lucrari.

Cerinte de prezentare pentru lucrarile expuse pe stand.
Reesind din initiativa unor potentiali participanti, comitetul de program a decis organizarea sesiunilor demonstrative si de expunere a unor lucrari pe stand-uri pentru incurajarea schimbului interactiv de idei si opinii. Prezentarile facute în cadrul sesiunilor demonstrative trebuie sa contina prezentarea hardware/software cat si prezentarea operationala. Lucrarile ce urmeaza a fi expuse pe stand trebuie neaparat sa sublinieze rezultatele experientelor in forma grafica. Lucrari teoretice nu se accepta in aceasta sectie. Autorii prezentarilor selectate vor avea posibilitatea de a publica lucrarea sa in colectia anuala de rapoarte, care v-a fi publicata dupa conferinta.

Cerinte de prezentare
Prezentarea lucrarilor presupune ca lucrarea data nu este publicata, nu va fi publicata in perioada examinarii lucrarilor si dupa acceptarea lucrarii în careva alta sursa.

Cerinte tehnice
Un abstract de apoximativ 100 cuvinte si cu 5-7 cuvinte cheie trebuie sa fie inclus inaintea lucrarii propriu-zise. Manuscriptul trebuie sa fie formatat conform cerintelor din Abstract-Exemplu. Format A4, 4-6 pagini, font: Times New Roman, Marimea 10. Lucrarile trebuie sa fie scrise in limba Engleza. Lucrarile vor fi expediate pe adresa: cereri_participare@bitplus.md pana la data de 17 martie 2008.
Figurile si diagramele din lucrari vor fi incluse in fisier.

Detalii la www.bitplus.md

   

   29.02.2008

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design