Saturday, 05 December 2020, 08:12:45
Visits: 358 (790436)
home mail search login
MoldovaDOC subscription
Seminar ''Perspective si oportunitati pentru tineri in domeniul Tehnologiei Informatiei (TI) in Moldova'', 20 martie 2007...

« back

Seminar ''Perspective si oportunitati pentru tineri in domeniul Tehnologiei Informatiei (TI) in Moldova'', 20 martie 2007

In data de 20 martie 2007, va avea loc Seminarul "Perspective si oportunitati pentru tineri in domeniul Tehnologiei Informatiei (TI) in Moldova".

Scopul acestei intruniri este de a informa tinerii specialisti despre unele directii prioritare in domeniul TI, precum si despre perspectivele si oportunitatile de educatie, cercetare si activitate profesionala pentru tinerii din Republica Moldova.

Seminarul se va desfasura la Universitatea de Stat din Moldova (Sala Senatului, blocul central USM, et. 2).

Sunt invitati tineri specialisti (studenti, masteranzi, doctoranzi, cercetatori), precum si profesori, specialisti calificati in domeniu.

Toti participantii vor primi certificate de participare.

Doritorii sa participe la Seminar sunt rugati sa completeze formularul de inscriere si sa-l expedieze pina pe 12 martie curent pe adresa: lbrinzamrda.md.

Seminarul este organizat de catre Asociatia de Cercetare si Dezvoltare din Moldova, Comisia Nationala a Republicii Moldova pentru UNESCO, Universitatea de Stat din Moldova, Centrul de Educatie si Cercetare in Matematica si Informatica, Academia de Stiinte a Moldovei, Centrul pentru Resurse si Retele Informationale cu suportul Biroului UNESCO Moscova pentru Armenia, Azerbaijan, Belorusia, Republica Moldova si Federatia Rusa.

Sursa - www.usm.md.

   

   20.02.2007

« back

New Zeland meds


     Powered by Zet-Design